Το

BeOnMove

Το BeOnMove ιδρύθηκε το 2020 στην πόλη του Ηρακλείου Κρήτης ως κατάστημα λιανικής πώλησης για χορευτές, αθλητές, ασκούμενους γυμναστικής, yoga, pilates και για όλους όσους αγαπούν την αθλητική μόδα.

Το BeOnMove λειτουργεί ως επίσημος μεταπωλητής των κορυφαίων στον κόσμο εταιριών για ρούχα χορού, παπούτσια χορού και premium αθλητικών ρούχων. Η συλλογή μας αποτελείται από επιλογή υλικών και υφασμάτων υψηλής ποιότητας και αισθητικής.

Το BeOnMove, επίσης, προτιμάει τα οικολογικά υφάσματα, συμβάλλοντας έτσι στην πράσινη ανάπτυξη του πλανήτη. Για εμάς η μορφή και η λειτουργία κάθε κομματιού πρέπει να αντιπροσωπεύει τον σύγχρονο τρόπο ζωής των χορευτών και των ασκούμενων.

Beonmove Store
Artemis

Ο άνθρωπος

από πίσω

Η Άρτεμις Αδάμη, η ιδρύτρια της εταιρίας μας, είναι χορεύτρια, καθηγήτρια κλασικού, μοντέρνου και σύγχρονου χορού, εκπαιδεύτρια δασκάλων, όπως επίσης και yoga instructor από το 2010. Οι σπουδές της στην Ελλάδα και το εξωτερικό και η καθημερινή της επικοινωνία με χορευτές και δασκάλους, τη βοήθησαν να κατανοήσει σε βάθος τις ανάγκες και τις προτιμήσεις τους.

Με όπλο την εμπειρία της στη διδασκαλία του χορού και της yoga και με την απαράμιλλη παρουσία της στο χώρο και των δύο δραστηριοτήτων όλα αυτά τα χρόνια, προχώρησε στο ξεκίνημα της δικής της επιχείρησης με κίνητρο πάντα το πάθος της για χορό.

This website uses cookies to ensure you get the best experience on our website. By using our site you agree to our privacy policy.

Ο ιστότοπός του χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει ότι θα έχετε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Χρησιμοποιώντας τον ιστότοπό μας συμφωνείτε με την πολιτική απορρήτου μας